Appartement Le Diamant 55 m² - 6-8 personen

7

 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

Le Diamant is een kleinschalige en eenvoudige résidence met een gunstige ligging in hartje Val Thorens. De résidence ligt direct aan de skipiste en het Place de Caron. Via de piste bereik je gemakkelijk de skiliften, waarmee je verder toegang hebt tot het immense Les Trois Vallées skigebied.
Aan het Place de Caron zijn diverse restaurants en bars met zonneterrassen, (sport)winkels en de skischool te vinden. Een supermarkt vind je ongeveer 100 meter van résidence Le Diamant vandaan. Verder heeft Val Thorens een sportcentrum met o.a. een binnenzwembad en wellnessfaciliteiten. Deze ligt op ca. 300 meter loopafstand van het appartement.

Dit 6-8-persoons appartement is eenvoudig, maar netjes ingericht. Het appartement is o.a. voorzien van een open haard en een balkon op het zuidwesten. Vanaf het balkon heb je uitzicht op de piste en het Place de Caron.
Val Thorens heeft een autovrij centrum. De auto dien je daarom verplicht te parkeren in één van de openbare parkeergarages in het dorp (tegen betaling). Openbare parkeergarage P0 van Val Tho Parc is op een paar minuten lopen van de residence Le Diamant gelegen (vooraf reserveren via www.valthoparc.com).

Boekingsinformatie

Ligging appartement le diamant 55 m² - 6-8 personen

De ligging van "appartement le diamant 55 m² - 6-8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.