Appartement Les Temples du Soleil - 2-5 personen


 
Deel deze accommodatie via:
5
Chalet.nl logo

Résidence Les Temples du Soleil heeft een perfecte ligging in het populaire wintersportoord Val Thorens. De résidence bevindt zich namelijk direct aan de skipiste en slechts 20 meter van de skiliften vandaan! Hierdoor kun je 's ochtends dus meteen de ski's onderbinden en het ruim 600 km piste tellende skigebied Les Trois Vallées gaan ontdekken!
De appartementen Les Temples du Soleil liggen verspreid over twee gebouwen en hebben een eenvoudige inrichting. Alle appartementen zijn voorzien van een Wi-Fi internetverbinding (high-speed internet tegen betaling) en een balkon met een mooi uitzicht op de bergachtige omgeving. In de résidence zijn diverse faciliteiten aanwezig, zoals een wellnessruimte (tegen betaling, kinderen onder de 18 jaar alleen toegestaan onder begeleiding van een volwassene) met een sauna, hammam, twee whirlpools en fitnessapparatuur, een kleine supermarkt, sportwinkel, bar, restaurant, kinderclub en wasserette. Let op: de wellness is voor het winterseizoen open vanaf 25 december.
Auto's kun je tegen betaling parkeren in één van de openbare parkeergarages in het dorp (vooraf reserveren via www.valthoparc.com, ca. € 84,00 per auto per week).

Boekingsinformatie

Ligging appartement les temples du soleil - 2-5 personen

De ligging van "appartement les temples du soleil - 2-5 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.