Chalet-appartement Montagnettes Lombarde met sauna - 8 personen

2.1 / 4 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

Direct aan de skipiste in het rustige deel van Val Thorens liggen de ruime chalet-appartementen Montagnettes Lombarde. Het centrum van Val Thorens, de skischool en kinderopvang bevinden zich allen op loopafstand.
De negen ruime en sfeervolle appartementen zijn uitermate geschikt voor families met kinderen. Er is een internetaansluiting (Wi-Fi) aanwezig (voor 1 apparaat tegelijk).
Via de receptie van de appartementen is het mogelijk om broodjes te laten bezorgen. Op loopafstand is tevens een sportcomplex met o.a. een overdekt zwembad, sauna's, funpark, fitness en andere sport- en spelmogelijkheden, voor zowel volwassenen als kinderen.
Montagnettes Lombarde beschikt niet over een eigen parkeergarage. Openbare parkeergarage P0 van Val Tho Parc is op zo'n 500 meter afstand gelegen (vooraf reserveren via www.valthoparc.com).

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement montagnettes lombarde met sauna - 8 personen

De ligging van "chalet-appartement montagnettes lombarde met sauna - 8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.