Chalet-appartement Koh-i Nor type B - 49 m² - 4 personen

8

 
Deel deze accommodatie via:
4
Chalet.nl logo

Koh-I Nor is een recent gebouwde en luxe 5-sterren résidence met in totaal 35 appartementen. Koh-I Nor is zeer gunstig gelegen bovenin Val Thorens. De naam 'Koh-I Nor' is ontleend aan de gelijknamige diamant, één van de kroonjuwelen van het Britse koningshuis.
Koh-I Nor is gelegen op een uitstekende locatie, met directe toegang tot de blauwe piste (Plein Sud) waarmee je een snelle aansluiting op het skigebied hebt. De résidence is gelegen op zo'n 200 meter van het (uitgaans-)centrum, waar je een ruime keus aan restaurants, bars en discotheken vindt.
Koh-I Nor heeft diverse luxe voorzieningen zoals een brasserie met een prestigieuze wijnkelder, een lounge bar en een spa. Hier vind je een zwembad, sauna en een fitnessruimte. Men kan hier gratis gebruik van maken. Tegen betaling kun je gebruik maken van de spa van het naastgelegen hotel met hammam, sauna, whirlpool en speciale douches.
Verder beschikt de résidence over een lift, gratis Wi-Fi internetverbinding en is broodjesservice mogelijk. Ook beschikt elk appartement over een ski-locker met schoendroger. Parkeren kan in de parkeergarage onder de résidence (op aanvraag en tegen betaling).

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement koh-i nor type b - 49 m² - 4 personen

De ligging van "chalet-appartement koh-i nor type b - 49 m² - 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.