Chalet-appartement Le Val Chavière - 6-8 personen

0.8 / 10 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

Eenvoudige chalet-appartementen met een ideale ligging; direct aan de blauwe piste (bij de overdekte rolbanden) en ook de winkels, het sportcentrum en de vele uitgaansmogelijkheden van Val Thorens vind je in de directe omgeving. Door de goede ligging, ski je van en tot de voordeur van de appartementen. Vanaf het zonnige balkon is er prachtig uitzicht op de pistes en over de bergen. Val Thorens is door hoge ligging zeer sneeuwzeker tot mei. Alle appartementen beschikken over een eigen skilocker en een Wi-Fi verbinding.
De gasten van Le Val Chavière mogen gratis gebruik maken van het wellness centrum met zwembad (50 m²), sauna, hammam, whirlpool en fitnessruimte dat gelegen is in Les Balcons de Val Thorens. Ook kun je de auto in hun parkeergarage parkeren (€ 75,- per week, vooraf reserveren, ter plaatse te voldoen). Les Balcons de Val Thorens is op ca. 800 meter afstand van Le Val Chavière gelegen.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement le val chavière - 6-8 personen

De ligging van "chalet-appartement le val chavière - 6-8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.