Chalet Les Chalets Koh-i-Nor Cullinan met sauna en whirlpool - 10-12 personen


 
Deel deze accommodatie via:
12
Chalet.nl logo

Les Chalets Koh-i-Nor bestaat uit drie geschakelde en zeer luxe chalets. De chalets liggen naast de gelijknamige résidence, helemaal bovenin het populaire skidorp Val Thorens. De blauwe piste "Plein Sud" loopt langs Koh-i-Nor en je kunt dus zo je ski's of snowboard onderbinden en het immense Les Trois Vallées skigebied gaan ontdekken. Het centrum van Val Thorens met diverse winkels, restaurants en bars vind je op ca. 300 meter. Er is een gratis shuttle service (exclusief voor deze drie chalets) beschikbaar.
Na een actieve dag in de sneeuw kun je heerlijk bijkomen op deze prachtige locatie. Geniet in de ruime woonkamer van de open haard of in je eigen wellnessruimte van de luxe faciliteiten. Door de hoge ligging heb je vanaf het balkon een prachtig uitzicht over het dorp en de omliggende besneeuwde bergtoppen.
Als gast van Les Chalets Koh-i-Nor mag je gratis gebruik maken van de spa in het naastgelegen hotel. Hier vind je o.a. een zwembad, sauna, whirlpool, hammam, speciale douches en een fitnessruimte. Tegen betaling zijn ook massages en beautybehandelingen mogelijk. Het is mogelijk om vooraf maaltijden bij te boeken (op basis van beschikbaarheid).
Verder beschikt elk chalet over Wi-Fi internetverbinding, een eigen verwarmde skiberging met skischoen- en handschoendroger. Per chalet zijn er drie parkeerplaatsen in de gezamenlijke parkeergarage beschikbaar.

Boekingsinformatie

Ligging chalet les chalets koh-i-nor cullinan met sauna en whirlpool - 10-12 personen

De ligging van "chalet les chalets koh-i-nor cullinan met sauna en whirlpool - 10-12 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.