Appartement Coronilles Type 2 - 65 m² - 4-6 personen


 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

De chalet-appartementen Coronilles zijn gelegen in een appartementengebouw, in het oude centrum van St. Martin de Belleville. Het appartementengebouw is gebouwd in chalet-stijl en beschikt over meerdere appartementen, variërend van 2 tot 8 personen. Het is tevens mogelijk om appartementen in combinatie te huren of om het chalet in het geheel te huren. Het gehele chalet biedt plaats voor groepen tot 36 personen. Alle appartementen zijn voorzien van een zonnig balkon met panoramisch uitzicht en gratis Wi-Fi internet.
Circa 250 meter bergopwaarts zijn de skiliften gelegen, evenals een aantal winkels. Een supermarkt is gelegen op circa 100 meter afstand. In het centrum van het mooie en authentieke St. Martin de Belleville kun je tevens terecht voor diverse restaurants en après-ski gelegenheden.
Er is gratis parkeergelegenheid in de nabijheid van de chalet-appartementen Coronilles. Ook is er een skiberging aanwezig.

Boekingsinformatie

Ligging appartement coronilles type 2 - 65 m² - 4-6 personen

De ligging van "appartement coronilles type 2 - 65 m² - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.