Appartement La Voûte Type 2 - 80 m² - 6-8 personen

2.2 / 3 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

Middenin het dorpscentrum van Saint Martin de Belleville, aan het plein tegenover de kerk, bevinden zich de appartementen La Voûte. De appartementen bevinden zich op de bovenste drie verdiepingen van een van oorsprong boerenhuis. De appartementen hebben een comfortabele inrichting met veel gebruik van hout en beschikken over een klein balkon met uitzicht over het centrale dorpsplein en de omliggende bergwereld.
De appartementen La Voute hebben een ideale ligging, op slechts 30 meter afstand van de skilift, die tevens aansluiting heeft op de pistes naar Les Menuires en Méribel. In het centrum van Saint Martin de Belleville vind je onder andere een aantal winkels, restaurants en après-ski bars.
Op de begane grond van het huis bevindt zich een gezellig restaurant met een groot zonneterras. Tegenover het huis is parkeergelegenheid (openbaar).

Boekingsinformatie

Ligging appartement la voûte type 2 - 80 m² - 6-8 personen

De ligging van "appartement la voûte type 2 - 80 m² - 6-8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.