Chalet-appartement Marmottes combinatie - 8-10 personen

7

 
Deel deze accommodatie via:
10
Chalet.nl logo

Het stijlvolle chalet Marmottes ligt in het historische centrum van Saint Martin de Belleville. De piste en cabinelift zijn op ongeveer 250 meter afstand gelegen. Het chalet bestaat uit een 4- en 6-persoonsappartement, die voor 4, 6 of (4+6) 10 personen gehuurd kunnen worden. Ieder appartement heeft een eigen ingang.
Saint Martin de Belleville is een authentiek wintersportdorp gelegen op ongeveer 1450 meter hoogte in het immense Trois Vallées skigebied. Saint Martin heeft een mooie en gezellige dorpskern met vele prachtige chalets en alle benodigde faciliteiten zoals een supermarkt, restaurants, een bakker, diverse winkels en cafés. Vanuit het hogere gedeelte van Saint Martin vertrekt de cabinelift die aansluiting heeft op de pistes naar Les Menuires en Méribel. Terug ski je via een gemakkelijke blauwe piste die, indien nodig, onderhouden wordt met kunstsneeuw. Beneden aan de piste is het goed vertoeven op het zonnige terras.
Chalet Marmottes beschikt over een skiberging en er is gratis Wi-Fi internet beschikbaar. Tevens kan er in de directe omgeving gratis worden geparkeerd.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement marmottes combinatie - 8-10 personen

De ligging van "chalet-appartement marmottes combinatie - 8-10 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.