Chalet-appartement Lagrange - 5 personen


 
Deel deze accommodatie via:
5
Chalet.nl logo

Het chalet-appartement La Grange ligt in het vriendelijke wintersportdorpje Saint Martin de Belleville, op ca. 300 meter van het centrum, de piste en de sleeplift. Door middel van deze sleeplift kun je de cabinelift bereiken, die je verder het skigebied van Les Trois Vallées in brengt. De skibus vertrekt slechts 100 meter van de accommodatie vandaan.
Saint Martin de Belleville is een authentiek bergdorp met alle faciliteiten voor een geslaagde wintersportvakantie. In het dorp vind je diverse gezellige restaurants en bars met zonneterrassen, (sport)winkels, een supermarkt, skischool en een kinderweide.
Het chalet-appartement bevindt zich op de begane grond, is over twee verdiepingen verdeeld en beschikt over een terras van 9 m² op het zuiden met een prachtig uitzicht op de Vallée des Encombres.
Er is één privé-parkeerplaats bij het appartement. Overige auto's kun je parkeren op de gratis openbare parkeerplaatsen dichtbij het appartement.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement lagrange - 5 personen

De ligging van "chalet-appartement lagrange - 5 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.