Chalet Balcons Acacia hele chalet - 16-18 personen

1.9 / 4 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
18
Chalet.nl logo

Chalet Balcons Acacia is een mooi en comfortabel chalet waarin twee appartementen zijn ondergebracht; een 4-persoonsappartement en een 14-persoonsappartement, geschikt voor groepen tot 18 personen. Chalet Balcons Acacia ligt direct naast chalet Acacia, maar is geheel op zichzelf staand.
Het chalet bevindt zich in Saint Marcel de Belleville, een karakteristiek bergdorpje tussen Saint Martin de Belleville en Les Menuires. De cabinelift en skipiste zijn gelegen op circa 1,1 km afstand van het chalet, in het dorp Saint Martin de Belleville. De skibushalte ligt op circa 150 meter afstand.
Vanuit Saint Marcel de Belleville rijden bussen naar Saint Martin de Belleville en Les Menuires. Let op: de skibus rijdt 's morgens 2x en aan het eind van de dag ook 2x (wijzigingen voorbehouden). In deze dorpen kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen en andere voorzieningen.
Er zijn drie parkeerplaatsen aanwezig bij het chalet.

Boekingsinformatie

Ligging chalet balcons acacia hele chalet - 16-18 personen

De ligging van "chalet balcons acacia hele chalet - 16-18 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.