Chalet-appartement Acacia Appartement 1 - 4 personen


 
Deel deze accommodatie via:
4
Chalet.nl logo

Chalet Acacia is een recent gerenoveerd chalet waarin drie appartementen zijn ondergebracht; twee 10-persoonsappartementen en één 4-persoonsappartement. Direct naast Acacia is chalet Balcons Acacia gelegen, deze kunnen eventueel gecombineerd worden voor grote groepen. Het chalet is gelegen in St. Marcel, een karakteristiek bergdorpje tussen St. Martin de Belleville en Les Menuires.
De cabinelift en skipiste liggen circa 1,1 km van chalet Acacia vandaan, in St. Martin de Belleville. Naar St. Martin en Les Menuires is een busverbinding. De skibushalte ligt op ca. 150 meter afstand. Chalet Acacia beschikt over een gezamenlijke wellnessruimte met infraroodsauna, douche en toilet, waar gratis gebruik van kan worden gemaakt. Verder is er gratis Wi-Fi, een skiberging met skischoenendroger en vier parkeerplaatsen bij het chalet.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement acacia appartement 1 - 4 personen

De ligging van "chalet-appartement acacia appartement 1 - 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.