Chalet Matangie - 14-16 personen


 
Deel deze accommodatie via:
16
Chalet.nl logo

Chalet Matangie is gelegen in het authentieke dorp Praranger, tussen Les Menuires en Saint Martin de Belleville in. De dichtstbijzijnde skilift is op ca. 1,5 km afstand in Le Bettaix. In Les Menuires en Saint Martin de Belleville kan je ook verschillende skiliften nemen die je naar het skigebied van Les Trois Vallées brengen. Op ca. 200 meter is de skibushalte.
In Praranger zijn geen winkels te vinden, maar je kan naar Les Menuires (op ca. 3 km) of Saint Martin de Belleville (op ca. 5 km) voor allerlei voorzieningen zoals restaurants, winkels en après-ski gelegenheden.
Chalet Matangie is ruim opgezet, modern ingericht en beschikt over een open haard, gratis Wi-Fi internetverbinding, skiberging met skischoenendroger en wellnessruimte met sauna, stoombad en whirlpool. Er is een garage met twee parkeerplekken en een parkeerplaats voor het huis met vier parkeerplekken.
Sinds september 2019 is het chalet geopend.

Boekingsinformatie

Ligging chalet matangie - 14-16 personen

De ligging van "chalet matangie - 14-16 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.