Appartement Les Fermes de Méribel met slaaphoek - 4-5 personen

8

 
Deel deze accommodatie via:
5
Chalet.nl logo

Les Fermes de Méribel ligt in het hart van Méribel Village, in een rustige, bosrijke omgeving. De résidence bevindt zich direct bij de blauwe piste "Lapin" en tegenover de stoeltjeslift "Golf". Deze stoeltjeslift geeft je toegang tot de pistes van het immense Les Trois Vallées skigebied!
In Méribel Village vind je enkele voorzieningen, zoals een kleine supermarkt, bakker, sportwinkel en twee restaurants/bars. Het levendige centrum van Méribel Centre ligt op ongeveer 2 km afstand van Méribel Village en beschikt over een uitgebreider aanbod aan voorzieningen. Vanuit Méribel Village rijdt er een gratis bus naar Méribel Centre.
Résidence Les Fermes de Méribel is gebouwd in traditionele stijl, met veel hout en natuursteen. De résidence bestaat uit zes chalets, waar in totaal 62 appartementen in zijn ondergebracht. De appartementen zijn allemaal voorzien van een balkon of terras en een Wi-Fi internetverbinding (tegen betaling is er high-speed internet mogelijk). In de résidence kun je gratis gebruik maken van de Spa met verwarmd binnenzwembad, sauna's, hammam en fitnessapparatuur. Bij de receptie vind je een lounge en een kinderspeelhoek en je hebt er de mogelijkheid om broodjesservice te regelen. Verder is er een skiberging aanwezig en in de parkeergarage van de résidence kun je tegen betaling je auto parkeren.

Boekingsinformatie

Ligging appartement les fermes de méribel met slaaphoek - 4-5 personen

De ligging van "appartement les fermes de méribel met slaaphoek - 4-5 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.