Appartement Evons - 4-6 personen


 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

In het levendige wintersportdorp Les Menuires bevinden zich de appartementen Evons. Het resort heeft een gunstige ligging in de wijk Brelin en ligt ca. 25 meter van de piste. Zo kun je ’s ochtends zo snel mogelijk op pad om het mooie skigebied te verkennen.
Aan de piste waar het resort ligt, zijn er verschillende skiliften te bereiken. Via deze liften kun je vele kanten op in het skigebied. De dichtstbijzijnde skiliften zijn de Roc des 3 Marches en de TSD Menuires.
Het centrum ligt op ca. 500 meter, hier vind je alle benodigdheden voor een geslaagde winterportvakantie. Zo vind je er diverse restaurants, winkels, supermarkten, een skischool en gezellige aprés-ski gelegenheden. Ook is er in de buurt een sport- en wellnesscentrum met een overdekt zwembad.
De appartementen zijn ingericht in chalet-stijl, wat voor een warme uitstraling zorgt. Het gebouw is voorzien van een restaurant en enkele winkels.
Er zijn gratis openbare onoverdekte parkeerplaatsen (naar beschikbaarheid).

Boekingsinformatie

Ligging appartement evons - 4-6 personen

De ligging van "appartement evons - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.