Appartement Le Danchet - 5-6 personen


 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

In het levendige wintersportdorp Les Menuires bevinden zich de appartementen Le Danchet. De appartementen hebben een gunstige ligging in de wijk Brelin, direct aan de piste. Via de piste zijn diverse skiliften te bereiken, waarmee je alle kanten op kunt in het skigebied. De dichtstbijzijnde skiliften zijn de TSD Menuires en de Roc des 3 Marches 1. Bij de liften is ook de skischool te vinden.
Bij Résidence Le Danchet bevindt zich een lift waarmee je in het centrum van Les Menuires uitkomt. Het centrum beschikt over diverse restaurants en après-ski gelegenheden, winkels en een supermarkt. Ook is er een sport- en wellnesscentrum met overdekt zwembad, waar je heerlijk kunt ontspannen na een dag op de piste.
De appartementen hebben een gezellige inrichting en zijn allemaal voorzien van een balkon met een mooi uitzicht over Les Menuires en de pistes. In de résidence is een lift en skiberging aanwezig.
De auto kun je kwijt op de openbare parkeerplaats voor de deur (naar beschikbaarheid).

Boekingsinformatie

Ligging appartement le danchet - 5-6 personen

De ligging van "appartement le danchet - 5-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.