Appartement Résidence Pierre Blanche - 2-4 personen

8

 
Deel deze accommodatie via:
4
Chalet.nl logo

Résidence Pierre Blanche is gelegen in de wijk Brelin, in het hogere gedeelte van Les Menuires. Er zijn in totaal 38 verzorgd ingerichte appartementen.
De résidence Pierre Blanche heeft een goede ligging, richting het zuiden, direct aan de voet van de piste. De cabinelift Roc des 3 Marches 1 is gelegen op zo'n 300 meter afstand (al skiënd). Vervolgens kun je overstappen op de Roc des 3 Marches 2, die je direct naar 2700 meter hoogte brengt in het immense Les Trois Vallées skigebied (600 km piste). Het gezellige centrum van de wijk La Croisette is bereikbaar via een personenlift, die zich op ongeveer 100 meter loopafstand van résidence Soleil Vacances bevindt. Je vindt hier diverse winkels, restaurants en bars. Ook kun je het centrum van Les Menuires, met o.a. de skischool, gemakkelijk skiënd bereiken.
In de résidence vind je o.a. een receptie, skiberging en een klein, verwarmd binnenzwembad (6 x 2 meter). Alle appartementen zijn voorzien van een Wi-Fi internetverbinding. Bij résidence Pierre Blanche is er een openbare parkeerplaats.

Boekingsinformatie

Ligging appartement résidence pierre blanche - 2-4 personen

De ligging van "appartement résidence pierre blanche - 2-4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.