Chalet-appartement Penthouse Les Menuires 5-kamer 10 personen zondag t/m zondag - 10 personen

0.3 / 32 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
10
Chalet.nl logo

Het 10-persoons Penthouse Les Menuires bevindt zich in Réberty, de hoogstgelegen wijk van Les Menuires. Het appartement ligt slechts 50 meter van de piste vandaan. Via deze blauwe piste bereik je de Sunny Express stoeltjeslift en Bruyères cabinelift, die je toegang geven tot het maar liefst 600 km piste tellende skigebied Les Trois Vallées. Het is mogelijk om terug te skiën tot ca. 50 meter van het penthouse.
Onder het penthouse vind je een skiwinkel met skiverhuur, een skipas-loket, kantoor van de skischool en een supermarkt met uitgebreid assortiment. Dat is makkelijk met de boodschappen! In de wijk Rebérty vind je verder alle faciliteiten voor een fijne wintersportvakantie op loopafstand van het Penthouse. Het startpunt van de skilessen (ESF) vind je op zo'n 100 meter afstand, terwijl je ook de eerste restaurants en een lokale specialiteitenwinkeltje binnen handbereik hebt.
Het centrum van Les Menuires heeft een uitgebreid aanbod aan restaurants en voor een gezellige après-ski zijn er een aantal bars en discotheken te vinden in het dorp. Andere voorzieningen in het dorp zijn o.a. diverse (sport)winkels, kinderopvang, een overdekt zwembad en wellness faciliteiten. Dit centrum bereik je binnen enkele minuten met de gratis skibus die op 50 meter van de voordeur stopt. de bus rijdt de hele dag door.
Het appartement heeft een privé-ingang en is vanaf de eigen overdekte parkeerplaats gemakkelijk bereikbaar. Het is sfeervol ingericht met veel gebruik van hout en heeft een ruim balkon op het zuiden met een schitterend vrij uitzicht op het skigebied. Verder zijn er o.a. een ski- en skischoenenberging en een Wi-Fi internetverbinding aanwezig in Penthouse Les Menuires.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement penthouse les menuires 5-kamer 10 personen zondag t/m zondag - 10 personen

De ligging van "chalet-appartement penthouse les menuires 5-kamer 10 personen zondag t/m zondag - 10 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.