Appartement Résidence Le Crêt Voland - 4-6 personen


 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Résidence Le Crêt Voland is gelegen in de wijk Brelin, in het hogere gedeelte van Les Menuires. De résidence heeft een goede ligging, op ongeveer 250 meter van de piste. Er zijn in totaal 36 verzorgd ingerichte appartementen.
De cabinelift Roc des 3 Marches 1 is gelegen op zo'n 300 meter afstand (al skiënd). Vervolgens kun je overstappen op de Roc des 3 Marches 2, die je direct naar 2700 meter hoogte brengt in het immense Les Trois Vallées skigebied (600 km piste). Het gezellige centrum van de wijk La Croisette is bereikbaar via een personenlift, die zich op ongeveer 100 meter loopafstand van résidence Le Crêt Voland bevindt. Je vindt hier diverse winkels, restaurants en bars. Ook kun je het centrum van Les Menuires, met o.a. de skischool, gemakkelijk skiënd bereiken.
In de naastgelegen résidence Pierre Blanche, de gebouwen zijn middels een galerij met winkels met elkaar verbonden, vind je o.a. de receptie en een klein, verwarmd binnenzwembad (6 x 2 meter), waar je gebruik van kunt maken.
Alle appartementen zijn voorzien van een Wi-Fi internetverbinding en er is een skiberging. Bij résidence Le Crêt Voland is er een openbare parkeerplaats.

Boekingsinformatie

Ligging appartement résidence le crêt voland - 4-6 personen

De ligging van "appartement résidence le crêt voland - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.