Chalet-appartement Lodge PureValley met privé sauna - 8 personen


 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

Het nieuwgebouwde (geopend december 2020) Lodge PureValley bevindt zich op een mooie locatie naast de piste en direct bij de entree van het dorp Les Menuires. Vanuit de accommodatie stap je zo de blauwe piste op en ski je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex. Met deze liften heb je toegang tot het immense skigebied Les Trois Vallées met ca. 600 km aan piste. Tegenover het chalet is een kleine supermarkt gelegen. In het chaletgebouw is vanaf winter 2021-2022 een bakker, restaurant, sportwinkel en de skischool te vinden.
De chalet-appartementen van Lodge PureValley hebben een luxe uitstraling en zijn geschikt voor 8 tot 15 personen. Alle chalet-appartementen zijn mooi ingericht en beschikken over een balkon, elektrische open haard, ski-locker en skischoendroger en gratis Wi-Fi internetverbinding. Ieder appartement beschikt over twee parkeerplaatsen in de parkeergarage (hoogte ca. 2.15m). Naast de accommodatie wordt een hotel gebouwd dat in de winter van 2021-2022 open zal gaan.
Op ongeveer 1 km afstand (via een vlakke weg) bereik je het overdekte centrum van Les Menuires. Onderweg naar dit centrum kom je al de nodige faciliteiten tegen zoals skiverhuur, restaurants en het overdekte sportcentrum (met o.a. zwembad, fitness, whirlpool en kinderparadijs).
In het centrum van Les Menuires vind je verder een uitgebreid aanbod aan restaurants, bars, terrasjes, skischolen en winkels. Het centrum is over de weg of met de gratis skibus te bereiken.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement lodge purevalley met privé sauna - 8 personen

De ligging van "chalet-appartement lodge purevalley met privé sauna - 8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.