Chalet-appartement Chamois - 4-6 personen

3.5 / 2 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

In het charmante plaatsje Le Levassaix, vlakbij het populaire Les Menuires, bevindt zich chalet-appartement Chamois. Dit appartement ligt slechts 100 meter van de blauwe piste (Bettex) vandaan, die uitkomt bij de stoeltjeslift Bettex. Deze stoeltjeslift eindigt boven Les Menuires, maar ook rijdt er een gratis skibus vanuit Le Levassaix naar Les Menuires.
Aangezien er in Le Levassaix zelf geen winkels en restaurants te vinden zijn, kun je hiervoor uitwijken naar het centrum van Les Menuires. Dit centrum bevindt zich op ongeveer 1 km afstand van chalet-appartement Chamois. Naast supermarkten, (sport)winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden, zijn in Les Menuires ook de skischool en kinderopvang te vinden.
Dit 4-6-persoons appartement bevindt zich op de eerste verdieping van chalet Chamois. Het appartement heeft o.a. gratis Wi-Fi en een balkon. De open haard in de woonkamer is ter decoratie. In het chalet is een skiberging met skischoenendrogers en er is parkeergelegenheid. In het op ca. 100 meter afstand gelegen chalet Cristal kun je gratis gebruik maken van de gemeenschappelijke wasruimte. Verder is het mogelijk om 's ochtends verse broodjes te laten bezorgen bij je appartement.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement chamois - 4-6 personen

De ligging van "chalet-appartement chamois - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.