Chalet-appartement Le Genepi - 4 personen


 
Deel deze accommodatie via:
4
Chalet.nl logo

Chalet Le Genepi is gelegen in het kleine dorpje Le Levassaix, ongeveer 1 km van het bekende Les Menuires vandaan. De blauwe skipiste Bettex vind je al op slechts 150 meter afstand. Via deze piste bereik je de Bettex stoeltjeslift, die uitkomt boven Les Menuires, waar je vervolgens weer kunt afdalen naar Les Menuires. Vanuit Le Levassaix gaat er ook een gratis skibus richting Les Menuires, van waaruit je verder het ruim 600 km piste tellende Les Trois Vallées skigebied in kunt.
In Le Levassaix zijn geen voorzieningen als winkels, bars en restaurants te vinden, hiervoor kun je terecht in het centrum van Les Menuires. In Les Menuires zijn ook skischolen, kinderopvang, een overdekt zwembad en sport-en wellnessfaciliteiten gelegen.
Het chalet is onderverdeeld in drie appartementen: een 4-persoons, een 6-8-persoons en een 7-8-persoons appartement. Het is ook mogelijk om een combinatie te huren van het 4-persoons en het 6-8-persoons appartement, voor een groep van maximaal 12 personen. Alle appartementen zijn verzorgd ingericht en zijn voorzien van gratis Wi-Fi. Chalet Le Genepi beschikt daarnaast over een skiberging en er is parkeergelegenheid buiten. Ter plaatse is het mogelijk om broodjesservice te regelen. Verder kun je gratis gebruik maken van de gemeenschappelijke wasruimte van chalet Cristal, gelegen op ca. 50 meter loopafstand.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement le genepi - 4 personen

De ligging van "chalet-appartement le genepi - 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.