Chalet Chez La Botta - 8-10 personen

2.7 / 3 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
10
Chalet.nl logo

Chalet Chez La Botta is rustig gelegen in het gehucht Le Levassaix, vlakbij Les Menuires. Het chalet ligt op slechts 300 meter afstand van de piste, die naar de stoeltjeslift Bettex leidt. Deze stoeltjeslift eindigt boven Les Menuires, waar je vervolgens kunt afdalen naar dit gezellige skistation. Het is mogelijk om terug te skiën tot dichtbij het chalet.
In Le Levassaix zijn er slechts enkele voorzieningen aanwezig, maar het centrum van Les Menuires bevindt zich op ca. 1,3 km afstand van chalet Chez La Botta. Je kunt hier o.a. terecht voor de dagelijkse boodschappen, restaurants en bars, een skischool en faciliteiten zoals een overdekt zwembad.
Dit mooie, natuurstenen chalet is zorgvuldig gerenoveerd en heeft een comfortabele inrichting met een warme sfeer. Het chalet beschikt over de luxe van een privé sauna en een massagedouche, en ook een open haard, skiberging met skischoenendroger, Wi-Fi internetverbinding en een balkon zijn aanwezig. Verder beschikken alle slaapkamers van chalet Chez La Botta over een televisie en een en-suite badkamer. Het is mogelijk om op bestelling broodjes te laten leveren bij het chalet.

Boekingsinformatie

Ligging chalet chez la botta - 8-10 personen

De ligging van "chalet chez la botta - 8-10 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.