Chalet-appartement Les Chalets du Doron - 4 personen


 
Deel deze accommodatie via:
4
Chalet.nl logo

Résidence Les Chalets du Doron is rustig gelegen bij de ingang van het charmante dorpje Le Bettaix, vlakbij het populaire Les Menuires. De piste en stoeltjeslift van Le Bettaix vind je al op ca. 300 meter afstand. Deze stoeltjeslift eindigt boven Les Menuires, waar je via de piste kunt afdalen naar de diverse skiliften van Les Menuires. Hiermee kun je verder het 600 km piste tellende skigebied Les Trois Vallées in.
Op ca. 200 meter van Les Chalets du Doron vind je een verhuurwinkel voor je ski's en snowboardmateriaal, dit regel je gemakkelijk via ons. Voor meer faciliteiten kun je terecht in Les Menuires, dat een uitgebreid aanbod aan restaurants en après-ski barretjes, diverse winkels en supermarkten heeft. Ook de skischool en een wellnesscentrum met overdekt zwembad zijn in Les Menuires te vinden.
De appartementen Les Chalets du Doron zijn verzorgd en gezellig ingericht en zijn elk voorzien van een Wi-Fi internetverbinding en een balkon. Op de begane grond van de résidence bevindt zich een gezamenlijke skiberging, waar je per appartement over een skikluisje beschikt. Er is een lift aanwezig.
Tegenover de résidence bevinden zich gratis openbare parkeerplaatsen.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement les chalets du doron - 4 personen

De ligging van "chalet-appartement les chalets du doron - 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.