Chalet Maison Trois Vallées met sauna - 12 personen

1.1 / 8 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
12
Chalet.nl logo

Chalet Maison Trois Vallées is een mooi en ruim chalet gelegen in Le Bettaix. Het chalet is verdeeld over drie verdiepingen en beschikt onder andere over een privé-sauna! Het chalet is gunstig gelegen in het knusse Le Bettaix, met de piste en stoeltjeslift op amper 150 meter afstand. Deze lift biedt goede aansluiting op het verdere skigebied en de blauwe piste wordt (indien nodig) goed onderhouden met sneeuwkanonnen.
Op ca. 50 meter van Chalet Maison Trois Vallées vind je een verhuurwinkel voor je ski's en snowboardmateriaal, dit regel je gemakkelijk via ons. Op ca. 100 meter afstand is een kleine supermarkt met bakker te vinden. Met de auto is het centrum van Les Menuires in ongeveer 5-10 minuten bereikbaar, maar je kunt Les Menuires ook via de stoeltjeslift en de piste bereiken. In Les Menuires zijn vele voorzieningen te vinden, waaronder een skischool, een groot sportcentrum met zwembad, een ijsbaan, restaurants, winkels en diverse uitgaansgelegenheden. Er is een wasmachine en er is broodjesservice mogelijk bij dit chalet.
Er zijn twee parkeerplaatsen bij Chalet Maison Trois Vallées, overige plaatsen vind je op zo'n 50 meter.

Boekingsinformatie

Ligging chalet maison trois vallées met sauna - 12 personen

De ligging van "chalet maison trois vallées met sauna - 12 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.