Chalet de Pierre - 15 personen


 
Deel deze accommodatie via:
15
Chalet.nl logo

Chalet de Pierre is een mooi en ruim chalet, midden in het centrum van het knusse Le Bettaix. Het chalet bevindt zich op slechts 200 meter afstand van de piste en de stoeltjeslift Le Bettaix, die boven Les Menuires uitkomt. Vanuit Les Menuires kun je verder het Les Trois Vallées skigebied in.
Naast het chalet vind je een kleine supermarkt met bakker. Op ca. 100 meter van Chalet de Pierre vind je een verhuurwinkel voor je ski's en snowboardmateriaal, dit regel je gemakkelijk via ons. Met de auto is het centrum van Les Menuires in ongeveer 5-10 minuten bereikbaar. In Les Menuires zijn vele voorzieningen te vinden, waaronder een skischool, een groot sportcentrum met zwembad, een schaatsbaan, restaurants, winkels en diverse uitgaansgelegenheden.
Chalet de Pierre is sfeervol en comfortabel ingericht; het is voorzien van twee woonruimtes en alle slaapkamers hebben een badkamer en-suite! Verder beschikt het chalet over voorzieningen als een houtkachel, Wi-Fi en een skiberging met skischoenendroger. Ter plaatse is het mogelijk om broodjesservice te bestellen. Er is gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving van het chalet.

Boekingsinformatie

Ligging chalet de pierre - 15 personen

De ligging van "chalet de pierre - 15 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.