Chalet Mani met sauna - 14 personen


 
Deel deze accommodatie via:
14
Chalet.nl logo

In het hartje van het vriendelijke dorpje Le Bettaix, staat Chalet Mani. De stoeltjeslift van Le Bettaix vind je op zo'n 300 meter afstand van het chalet (vlakke weg). Met deze snelle lift, die pas vernieuwd is, heb je toegang tot de ruim 600 kilometer piste die de Trois Vallées je te bieden heeft. Aan het einde van de dag keer je terug naar Le Bettaix over een gemakkelijke blauwe piste.
Chalet Mani is een heerlijk ruim en vrijstaand 14-persoons chalet. Het chalet beschikt over zeven 2-persoons slaapkamers, een fijne open haard, Wi-fi, een sauna en een poolbiljart. Deze bieden de nodige ontspanning na een lekker lange dag op de piste. Verder is er broodjesservice mogelijk bij dit chalet.
Op ca. 150 meter van Chalet Mani vind je een verhuurwinkel voor je ski's en snowboardmateriaal, dit regel je gemakkelijk via ons. Voor de boodschappen, (kinder-)skischool, een hapje en een lekker drankje kun je terecht in het centrum van Les Menuires. In dit centrum vind je ook vele gezellige terrasjes in de ‘’ski-kom’’ van Les Menuires. Hier is het goed vertoeven voor een lekkere lunch met zicht op de gezellige bedrijvigheid van de beginnersheuvel en de diverse pistes en liften! Dit is per auto in een paar minuten te bereiken. Vanuit Les Menuires ski of board je in een paar minuten naar Le Bettaix over de blauwe piste.

Boekingsinformatie

Ligging chalet mani met sauna - 14 personen

De ligging van "chalet mani met sauna - 14 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.