Chalet du Berger - 12 personen

1.2 / 7 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
12
Chalet.nl logo

Chalet du Berger is een sfeervol chalet, gelegen in het rustige dorpje Le Bettaix. Het chalet heeft een comfortabele en gezellige inrichting en is onder andere voorzien van een open haard, meerdere balkons en een infrarood sauna.
De (blauwe) piste en de stoeltjeslift zijn gelegen op circa 350 meter afstand van het chalet. Op ca. 150 meter van Chalet du Berger vind je een verhuurwinkel voor je ski's en snowboardmateriaal, dit regel je gemakkelijk via ons.
Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in Saint Martin de Belleville of Les Menuires (beide op circa 5 minuten rijden gelegen). In het centrum van Les Menuires vind je tevens een skischool, kinderopvang en een aantal uitgaans- en après-ski gelegenheden.
Het chalet beschikt over twee parkeerplaatsen.
Aangrenzend aan Chalet du Berger vind je Chalet Mil'ans, een ideale combinatie voor een grote groep! De woningen zijn onder één dak gelegen, maar niet onderling met elkaar verbonden.

Boekingsinformatie

Ligging chalet du berger - 12 personen

De ligging van "chalet du berger - 12 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.