Chalet Azureva met sauna en whirlpool - 31 personen


 
Deel deze accommodatie via:
31
Chalet.nl logo

Chalet Azureva is een uniek chalet; een 31-persoons chalet op slechts 150 meter (via een vlakke weg) van de piste en stoeltjeslift in Le Bettaix. Zo groot vind je ze maar zelden op zo'n goede locatie!
Deze stoeltjeslift van het charmante Le Bettaix biedt goede aansluiting op het verdere skigebied Les Trois Vallées. Aan het einde van de dag keer je terug naar Le Bettaix over een gemakkelijke blauwe piste.
Het chalet beschikt over 13 slaapkamers, 10 badkamers en een grote ontspanningsruimte met sauna, hammam, whirlpool en barretje met muziekinstallatie in het souterrain. Ter plaatse is het mogelijk om broodjesservice te bestellen. Er is gratis parkeergelegenheid bij het chalet.
Op ca. 100 meter van Chalet Azureva vind je een verhuurwinkel voor je ski's en snowboardmateriaal, dit regel je gemakkelijk via ons. Het centrum van Les Menuires is per auto in een paar minuten te bereiken. In dit centrum vind je een skischool, een groot sportcentrum met een overdekt zwembad, een ijsbaan, wellnessfaciliteiten, gezellige terrasjes, allerlei winkels en natuurlijk uitgaansgelegenheden. Je kunt Les Menuires ook via de stoeltjeslift en de piste van Le Bettaix bereiken.

Boekingsinformatie

Ligging chalet azureva met sauna en whirlpool - 31 personen

De ligging van "chalet azureva met sauna en whirlpool - 31 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.