Chalet Lacuzon met privé-sauna - 12 personen


 
Deel deze accommodatie via:
12
Chalet.nl logo

De chalets Lacuzon zijn gunstig gelegen in het vriendelijke en gemoedelijke bergdorpje Le Bettaix. Deze mooie chalets zijn sfeervol en luxe ingericht, met gebruik van veel hout. Ze zijn allemaal voorzien van een open haard, meerdere balkons en een privé-sauna! Daarnaast hebben alle slaapkamers een en-suite badkamer. Vlakbij de chalets eindigt de blauwe piste en ook de stoeltjeslift vertrekt op ca. 150-250 meter afstand van de chalets vandaan (=vrij vlakke weg). Deze nieuwe lift biedt goede aansluiting op het verdere skigebied van Les Menuires en Les Trois Vallées.
Op ca. 1000 meter van de Chalets Lacuzon vind je een verhuurwinkel voor je ski's en snowboardmateriaal, dit regel je gemakkelijk via ons. Met de auto is het centrum van Les Menuires in ongeveer 5-10 minuten bereikbaar, maar je kunt Les Menuires ook via de stoeltjeslift en de piste bereiken. In Les Menuires zijn vele voorzieningen te vinden, waaronder een skischool, een groot sportcentrum met zwembad, een ijsbaan, restaurants, winkels en diverse uitgaansgelegenheden. Ook het gezellige dorp Saint Martin de Belleville met allerlei voorzieningen bevindt zich op ca. 3 km afstand.
Bij de chalets zijn er 2 à 3 privé-parkeerplaatsen, overige plaatsen vind je op zo'n 50 meter. Deze chalets beschikken over een gratis Wi-Fi verbinding en broodjesservice is mogelijk.

Boekingsinformatie

Ligging chalet lacuzon met privé-sauna - 12 personen

De ligging van "chalet lacuzon met privé-sauna - 12 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.