Chalet Tonton Bettex met sauna - 12 personen

2.1 / 4 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
12
Chalet.nl logo

Het compleet gerenoveerd chalet Tonton Bettex is gunstig gelegen in het charmante dorpje Le Bettaix. Het chalet bevindt zich op slechts 250 meter afstand (over een vlakke weg) van de piste en de stoeltjeslift van Le Bettaix. Deze lift biedt goede aansluiting op het verdere skigebied Les Trois Vallées. Aan het einde van de dag keer je terug naar Le Bettaix over een gemakkelijke blauwe piste.
Chalet Tonton Bettex is opgetrokken uit natuursteen en is zeer comfortabel ingericht voor 12 personen. Het is voorzien van zes slaapkamers met ieder een en-suite badkamer, een fijne houtkachel, Wi-Fi en een privé-sauna! Ter plaatse is het mogelijk om broodjesservice te bestellen. Er is gratis parkeergelegenheid naast het chalet.
Op ca. 75 meter van Chalet Tonton Bettex vind je een verhuurwinkel voor je ski's en snowboardmateriaal, dit regel je gemakkelijk via ons. Het centrum van Les Menuires is per auto in een paar minuten te bereiken. In dit centrum vind je een skischool, een groot sportcentrum met een overdekt zwembad, een ijsbaan, wellnessfaciliteiten, gezellige terrasjes, allerlei winkels en natuurlijk uitgaansgelegenheden. Je kunt Les Menuires ook via de stoeltjeslift en de piste van Le Bettaix bereiken.
Chalet Tonton Bettex is in 2018/2019 compleet gerenoveerd en verbouwd en aangepast aan de wensen van deze tijd.

Boekingsinformatie

Ligging chalet tonton bettex met sauna - 12 personen

De ligging van "chalet tonton bettex met sauna - 12 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.