Chalet-appartement l'Orée des Pistes zonder balkon - 2-5 personen


 
Deel deze accommodatie via:
5
Chalet.nl logo

De volledig gerenoveerde résidence l'Orée des Pistes bestaat uit een aantal chalets met appartementen, gebouwd in typisch Savoyaardse stijl, vlakbij diverse voorzieningen en aan de voet van de piste. Het centrum van Saint Sorlin d'Arves is gelegen op ca. 1 km van de résidence. In dit centrum bevinden zich allerlei winkels en restaurants.
Naast skiën en snowboarden is het in het centrum van Saint Sorlin d'Arves ook mogelijk om een tocht te organiseren op raquettes, met een sneeuwscooter, sledehonden of te gaan langlaufen of parapenten. Ook is er een bowling in Saint Sorlin d'Arves.
In de résidence kunnen gasten gebruikmaken van het verwarmde en overdekte zwembad en (tegen betaling) van de sauna of hammam. Ook is er een skiberging en Wi-Fi bij de receptie. Wanneer je geen zin hebt om te koken kun je eten in het restaurant van de résidence, 'Le Barock'.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement l'orée des pistes zonder balkon - 2-5 personen

De ligging van "chalet-appartement l'orée des pistes zonder balkon - 2-5 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.