Appartement Résidence Les Sybelles - 4-6 personen


 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Résidence Les Sybelles bestaat uit verscheidene chalets, gebouwd in de traditionele stijl. Het complex bevindt zich bijna aan de pistes, op 600 meter van de dichtsbijzijnde winkels en op 1500 meter van het dorpscentrum. Met de gratis pendeldienst bereik je dit centrum gemakkelijk en snel.
St. Sorlin d’Arves heeft haar oude karakter, ondanks de nieuwbouw onderaan de pistes, weten te behouden en is daardoor een knus en sfeervol dorpje gebleven. In het dorp vind je verder o.a. een gezellige après-ski, diverse goede restaurantjes, een paar supermarkten en winkeltjes, kinderopvang en een skischool.
De résidence beschikt over diverse faciliteiten zoals een lounge met biljarttafel (tegen betaling), open haard, bar (alleen alcoholvrije dranken), skiberging en Wi-Fi internetverbinding (tegen betaling). Het complex beschikt over eigen onoverdekte parkeergelegenheid (beperkt, gratis) en overdekte parkeerplaatsen tegen betaling (beperkt).

Boekingsinformatie

Ligging appartement résidence les sybelles - 4-6 personen

De ligging van "appartement résidence les sybelles - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.