Chalet La Marmotte - 12 personen


 
Deel deze accommodatie via:
12
Chalet.nl logo

Chalet La Marmotte is gelegen in het sfeervol bergdorp Saint Sorlin d’Arves, in het grote skigebied Les Sybelles. Het chalet bevindt zich op 750 m afstand van de skilift Plan du Moulin Express. Op 30 m afstand van het chalet vertrekt een gratis skibus, deze brengt je gemakkelijk en snel naar de skilift of naar het dorpcentrum. In het dorp zijn er ook sleepliften, groene pistes voor beginners en een skischool. Verder vind je in het centrum een gezellige après-ski, diverse goede restaurantjes, een paar supermarkten en winkeltjes, een bowling en een kinderopvang.
Naast skiën en snowboarden is het in het centrum van Saint Sorlin d'Arves ook mogelijk om een tocht te organiseren op raquettes, met een sneeuwscooter, sledehonden of te gaan langlaufen of parapenten.
Het chalet is in 2021 gerenoveerd en beschikt over een ruime woonkamer met open haard, gratis Wi-Fi, een bubbelbad, een balkon op het zuiden met uitzicht op de omliggende bergen en een grote skiberging. Bij het chalet zijn er twee privé-parkeerplaatsen.
Jongerengroepen zijn in dit chalet niet toegestaan.

Boekingsinformatie

Ligging chalet la marmotte - 12 personen

De ligging van "chalet la marmotte - 12 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.