Chalet-appartement Les Chalets Des Ecourts - 4-6 personen

0.9 / 8 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Dit mooie chaletpark bestaat uit 27 chalets met elk 5 appartementen die op het zuiden gelegen zijn. Het chaletpark is gelegen in het oude dorpje St. Jean d'Arves in de wijk 'Les Chambons'. Het beschikt over vele faciliteiten zoals een verwarmd openlucht zwembad, sauna, hammam en fitness. Deze faciliteiten zijn gratis toegankelijk. In het chaletpark is er een gezamenlijke skiberging.
De piste en skilift liggen in het dorpsgedeelte 'La Chal', zo'n 2 km van het chaletpark. Elk half uur vertrekt er een gratis skibus van en naar de piste (tussen 08.30-18.30). De bushalte ligt voor het chaletpark. Ook vertrekken er gratis shuttlebussen naar de bioscoop en discotheek.
Er is Wi-Fi internetverbinding in de appartementen (tegen betaling). Bij de receptie is er, tijdens de openingstijden, een gratis Wi-Fi internetverbinding. Broodjesservice is mogelijk via de receptie. Er zijn overdekte parkeerplaatsen (tegen betaling), maar er is ook gratis parkeergelegenheid (naar beschikbaarheid).

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement les chalets des ecourts - 4-6 personen

De ligging van "chalet-appartement les chalets des ecourts - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.