Chalet-appartement Résidence Les Alpages du Corbier - 2-4 personen

3.5 / 2 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
4
Chalet.nl logo

Résidence Les Alpages du Corbier bestaat uit drie gebouwen, die direct aan de voet van de piste zijn gelegen. Via de stoeltjeslift Grand Crozat is er eenvoudig toegang tot het immense Les Sybelles skigebied. Het is mogelijk om tot nabij de appartementen terug te skiën via groene en blauwe pistes. De winkels in het centrum van Le Corbier bevinden zich op een afstand van 300 meter. Tevens is er een gratis shuttle-service tussen de residence en het centrum.
De résidence heeft verschillende luxe faciliteiten waar gasten gebruik van kunnen maken zoals een verwarmd buitenzwembad en fitnessruimte. Tegen betaling kan men gebruik maken van de sauna en wasserette. Ook heeft de résidence een eigen restaurant, waar klanten ter plaatse kunnen reserveren. Verder is er gratis Wi-Fi bij de receptie (tijdens openingsuren).
Bij de résidence zijn er een beperkt aantal overdekte parkeerplaatsen (tegen betaling en vooraf reserveren, maximale hoogte 1.95 meter) en onoverdekte parkeerplaatsen (naar beschikbaarheid).

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement résidence les alpages du corbier - 2-4 personen

De ligging van "chalet-appartement résidence les alpages du corbier - 2-4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.