Appartement Club MMV L'Etoile des Sybelles - 2-4 personen


 
Deel deze accommodatie via:
4
Chalet.nl logo

In december 2020 heeft de gloednieuwe en luxe résidence L'Etoile des Sybelles haar deuren geopend. Deze ski-in ski-out résidence is gelegen in Le Corbier, in het hart van Les Sybelles. 's Ochtends stap je zo op de piste en ski je naar de Sybelles Express stoeltjeslift (ca. 100 meter) waarmee je bij Point du Corbier op een hoogte van 2265 meter uitkomt. Het startpunt van de skilessen bevindt zich op ongeveer 250 meter vanaf de résidence. Enkele restaurants en winkels in het centrum van Le Corbier vind je op zo'n 200 meter vanaf de résidence.
Na een actieve dag in de sneeuw kun je heerlijk bijkomen in het verwarmde binnen,- en buitenzwembad, sauna en hammam van résidence L'Etoiles des Sybelles. Ook is het mogelijk om tegen betaling massage,- en beautybehandelingen te boeken.
De appartementen van L'Etoiles des Sybelles zijn sfeervol en modern ingericht en beschikken over een balkon, een ski locker met skischoendroger en gratis Wi-Fi internetverbinding. Verder beschikt de résidence over een receptie met lobby en open haard, wasmachine en droger, bagageruimte, kinderclub (4 t/m 10 jaar, vooraf te reserveren en naar beschikbaarheid), game room voor tieners (11 t/m 15 jaar), en is (partner)kinderopvang (1 t/m 3 jaar, vooraf reserveren) en broodjesservice mogelijk. Parkeren kan in de parkeergarage (tegen betaling, vooraf te reserveren).
Op aanvraag is deze accommodatie ook boekbaar van zondag tot zondag.

Boekingsinformatie

Ligging appartement club mmv l'etoile des sybelles - 2-4 personen

De ligging van "appartement club mmv l'etoile des sybelles - 2-4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.