Appartement Les Hauts de Comborcière - 2-4 personen

8

 
Deel deze accommodatie via:
4
Chalet.nl logo

Les Hauts de Comborcière is een résidence in Savoyaardse stijl gebouwd in het zonnig gelegen La Toussuire. Het bestaat uit 115 appartementen, verdeeld over drie chalet-gebouwen (met lift).
De appartementen zijn hoog gelegen in het dorp en de blauwe piste loopt langs de résidence. Ook kun je lopend verschillende skiliften bereiken. Het gezellige centrum van La Toussuire met verschillende winkels, restaurants, barretjes en schaatsbanen vind je op slechts 100 meter afstand van de appartementen.
De résidence beschikt onder andere over een receptie met lounge en biljarttafel, een restaurant, een verwarmd binnenzwembad met bubbelbad, sauna en Hammam (1 sessie gratis). Naast de receptie is regionale specialiteitenrestaurant l’Élan te vinden en lunch en diner maaltijden zijn op aanvraag bij te boeken (zowel mogelijkheid om in het restaurant te eten als in het appartement, reservering voor minimaal 3 dagen per week). Er is een parkeergarage (max. 1.90m) onder de residence.

Boekingsinformatie

Ligging appartement les hauts de comborcière - 2-4 personen

De ligging van "appartement les hauts de comborcière - 2-4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.