Chalet-appartement Fleur des Alpes Gentiane - 7-9 personen


 
Deel deze accommodatie via:
9
Chalet.nl logo

Chalet Fleur des Alpes heeft een rustige ligging aan de rand van het oude dorp Les Gets, met uitzicht op de piste Les Perrieres. Het chalet is onderverdeeld in zes appartementen, die allemaal een comfortabele inrichting hebben en voorzien zijn van een terras of balkon en een Wi-Fi internetverbinding. Als gast van Fleur des Alpes kun je gratis gebruik maken van de wellnessruimte met sauna, whirlpool en hammam en het verwarmde zwembad in Hotel Alpina. Je vindt dit hotel op ca. 900 meter afstand. Ook is er in het hotel een restaurant gelegen.
De afstand tot de Chavannes skiliften en piste is ca. 900 meter. Ook het centrum van Les Gets vind je op ongeveer 900 meter afstand van chalet Fleur des Alpes. Hier zijn allerlei winkels, restaurants en barretjes gelegen. Andere faciliteiten in het dorp zijn o.a. een schaatsbaan, wellnessfaciliteiten, een bioscoop en een bowling.
Er is voldoende parkeergelegenheid bij chalet Fleur des Alpes. De gratis skibus (rijdt ca. elke 25 minuten) stopt voor de deur en 's avonds kun je een avondtaxi nemen (tegen betaling, rijdt tot ca. 23.00 uur).

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement fleur des alpes gentiane - 7-9 personen

De ligging van "chalet-appartement fleur des alpes gentiane - 7-9 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.