Chalet-appartement Adelphine - 4-6 personen

2.2 / 4 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

De chalet-appartementen Adelphine zijn gelegen in het authentieke dorpje Les Gets, op ca. 250 meter afstand van de skipiste en de Chavannes skiliften. Deze mooie appartementen bevinden zich in een chalet met in totaal vijf appartementen.
Het gezellige centrum van Les Gets vind je op ca. 500 meter afstand van de chalet-appartementen Adelphine. Je kunt hier o.a. terecht voor de dagelijkse boodschappen, restaurants en bars, maar ook skischolen en kinderopvang zijn aanwezig.
De chalet-appartementen Adelphine zijn netjes ingericht en beschikken allemaal over een balkon. In het chalet is een gezamenlijke wellnessruimte aanwezig met een verwarmd zwembad, sauna, whirlpool en hammam, waar je gratis gebruikt van kunt maken. Verder is er voldoende parkeergelegenheid bij het chalet en zijn er gratis Wi-Fi en een skiberging met skischoenendroger aanwezig.
Ter plaatse heb je de mogelijkheid om ontbijt en/of diner bij te boeken (tegen betaling). Je kunt het dan laten bezorgen in je chalet of gebruik maken van het buffet in het nabijgelegen hotel Alpina (gelegen op ca. 200 meter afstand).

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement adelphine - 4-6 personen

De ligging van "chalet-appartement adelphine - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.