Chalet Adelphine met privé-sauna - 12-14 personen

4.5 / 2 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
14
Chalet.nl logo

De chalets Adelphine liggen in het authentieke dorpje Les Gets. De afstand tot de skipiste en de Chavannes skiliften is ca. 250 meter. Het gezellige centrum van Les Gets vind je op ca. 500 meter afstand van het chalet. Je kunt hier o.a. terecht voor de dagelijkse boodschappen, restaurants en bars, maar ook skischolen en kinderopvang zijn aanwezig.
Deze geschakelde chalets zijn comfortabel ingericht en o.a. voorzien van een open haard, skiberging met skischoenendroger, Wi-Fi , balkon en een terras. Het 14-16-persoons chalet beschikt daarnaast over een privé-whirlpool.
Achter de chalets is een chalet gelegen met daarin een gemeenschappelijke wellnessruimte met een verwarmd zwembad, sauna, whirlpool en hammam. Als gast van de chalets Adelphine kun je gratis gebruik van deze wellnessruimte. Er is parkeergelegenheid aanwezig bij de chalets.
Ter plaatse heb je de mogelijkheid om ontbijt en/of diner bij te boeken (tegen betaling). Je kunt het dan laten bezorgen in je chalet of gebruik maken van het buffet in het nabijgelegen hotel Alpina (gelegen op ca. 200 meter afstand).

Boekingsinformatie

Ligging chalet adelphine met privé-sauna - 12-14 personen

De ligging van "chalet adelphine met privé-sauna - 12-14 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.