Chalet-appartement Yap - 4-5 personen


 
Deel deze accommodatie via:
5
Chalet.nl logo

Bij Chalet Yap verblijf je op een gunstige locatie in het authentieke dorp La Chapelle d'Abondance. Het chalet bevindt zich namelijk direct tegenover de Crêt-Béni stoeltjeslift, die je het gelijknamige skigebied met zo'n 10 km aan pistes in brengt. Vanuit het chalet sta je dus in no time op de piste! Het Crêt-Béni gebied is met name geschikt voor families en beginnende skiërs. Naast de stoeltjeslift vind je een restaurant/bar, een kinderweide van de ESF skischool en een sleehelling.
Je kunt er ook voor kiezen om de skibus te nemen naar de Panthiaz cabinelift of de skiliften in Châtel. Met deze skiliften bereik je het grote skigebied van Les Portes du Soleil. De skibus vertrekt op slechts 50 meter afstand van het chalet. Voor niet-skiërs zijn er in de directe omgeving van het chalet langlaufloipes en wandelpaden te vinden.
Chalet Yap is onderverdeeld in vijf appartementen, waarvan er vier worden verhuurd. De appartementen zijn gezellig en verzorgd ingericht en hebben allemaal o.a. een Wi-Fi internetverbinding en een balkon of terras op het zuiden met uitzicht op het skigebied! Er is een gezamenlijke verwarmde skiberging in het chalet en op aanvraag is het mogelijk om elke ochtend verse broodjes te laten bezorgen voor het ontbijt.
Naast het chalet bevindt zich voldoende gratis openbare parkeergelegenheid. Op ongeveer 500 meter loopafstand ligt het centrum van La Chapelle d'Abondance, waar je een aantal restaurants, barretjes, (sport)winkels en supermarkten vindt. Voor meer voorzieningen kun je uitwijken naar Châtel (ca. 6 km).

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement yap - 4-5 personen

De ligging van "chalet-appartement yap - 4-5 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.