Chalet Les Sources - 12 personen


 
Deel deze accommodatie via:
12
Chalet.nl logo

Het vrijstaande chalet Les Sources bevindt zich net buiten het centrum van het levendige wintersportdorp Châtel. De skibussen naar het centrum met de Super-Châtel cabinelift (ca. 1 km) en naar de Linga cabinelift (ca. 2,5 km) vertrekken op ca. 250 meter afstand van het chalet. Deze skibussen vertrekken ongeveer elke 15 minuten. Vanuit Châtel heb je toegang tot het enorme skigebied Les Portes du Soleil, waar je kunt genieten van ruim 650 km piste!
Châtel heeft een leuk, oud centrum met vele voorzieningen. Zo vind je er o.a. een supermarkt, sportwinkels, skischolen, kinderopvang en een ruim aanbod aan bars en restaurants. Op ongeveer 2 km afstand van het chalet vind je een grote Intermarché supermarkt.
Chalet Les Sources is in 2017 nieuw gebouwd. Het chalet heeft een moderne en sfeervolle uitstraling en is van allerlei gemakken voorzien, zoals een sauna. Zo hebben alle slaapkamers een eigen douche en zijn er o.a. een skiberging met skischoenendroger, Wi-Fi internetverbinding en parkeerplaatsen aanwezig.

Boekingsinformatie

Ligging chalet les sources - 12 personen

De ligging van "chalet les sources - 12 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.