Chalet Vonnes gehele chalet, met privé-sauna - 20-28 personen

8

 
Deel deze accommodatie via:
28
Chalet.nl logo

Chalet Vonnes is in 2014 nieuw gebouwd aan het Lac de Vonnes in het wintersportdorp Châtel. Het chalet heeft een rustige, maar gunstige ligging op slechts 100 meter afstand van de twee gloednieuwe stoeltjesliften Portes du Soleil en Gabelou. De stoeltjeslift Portes du Soleil brengt je naar het Super-Châtel gebied, dat aansluiting biedt op het Zwitserse gedeelte van Les Portes du Soleil. Met de stoeltjeslift Gabelou bereik je de pistes van het Linga/Pré-la-Joux gebied, waar je vervolgens de Télécabine du Linga richting Avoriaz kunt nemen. Bij de nieuwe stoeltjesliften eindigt de nieuwe, blauwe skipiste vanuit het gebied Super-Châtel.
Chalet Vonnes bestaat uit twee vrijwel identieke chalethelften, elk geschikt voor maximaal 14 personen. Deze woningen zijn apart of gezamenlijk te huur, in het laatste geval beschik je over het gehele chalet dat plaats biedt voor groepen van maximaal 28 personen. In één van de woningen is een kleine privé-sauna aanwezig. Beide woningen zijn voorzien van een Wi-Fi internetverbinding, verwarmde skiberging en balkons met uitzicht op het meer! Indien je het gehele chalet huurt, kun je van de twee woonkamers één grote woonruimte maken, zodat je gezellig met de hele groep gezamenlijk kunt eten! Auto's kunnen direct bij het chalet geparkeerd worden.
Voor faciliteiten als een supermarkt, skischool, kinderopvang, (sport)winkels, restaurants, bars en een wellnesscentrum met zwembad kun je terecht in het centrum van Châtel, dat zich op ongeveer 1,5 km afstand bevindt. De skibus naar het centrum vertrekt op ca. 100 meter loopafstand, bij de stoeltjesliften.

Boekingsinformatie

Ligging chalet vonnes gehele chalet, met privé-sauna - 20-28 personen

De ligging van "chalet vonnes gehele chalet, met privé-sauna - 20-28 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.