Chalet-appartement Les Fermes de Châtel - 4-6 personen

2.7 / 3 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Résidence Les Fermes de Châtel is een recent gebouwde résidence in het centrum van Châtel (geopend in december 2015). De résidence heeft 87 appartementen, verdeeld over 3 chalet-gebouwen met elk vier verdiepingen.
De résidence is ideaal gelegen, direct tegenover de piste en 'Super Châtel' cabinelift. Deze cabinelift brengt je direct het skigebied van Châtel in. Je vindt bij deze lift tevens de skischool. Met de gratis skibus kun je gemakkelijk de andere skiliften bereiken, zoals de Linga Télécabine en de Pré-la-Joux stoeltjeslift. Deze brengen je naar het Linga/Pré-la-Joux skigebied, met aansluiting op Avoriaz/Morzine. De skibushalte ligt op ca. 250 meter afstand en de skibus rijdt ca. elke 15 minuten. In het centrum van Châtel kun je terecht voor een ruim aanbod aan restaurants, bars en winkels.
Na een dag skiën kun je in résidence Les Fermes de Châtel gratis gebruik maken van het verwarmde binnenzwembad met kinderbad. Ook is er een solarium en een Spa met whirlpool, stoombad en massagemogelijkheden (allen tegen betaling). Verder heeft de résidence o.a. een wasserette (tegen betaling), een lounge met bar en open haard en er is gratis Wi-Fi in de gehele résidence. Per appartement heb je één parkeerplaats gratis tot je beschikking in de parkeergarage van résidence Les Fermes de Châtel.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement les fermes de châtel - 4-6 personen

De ligging van "chalet-appartement les fermes de châtel - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.