Chalet Les P'tits Trappeurs - 23 personen

4.3 / 2 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
23
Chalet.nl logo

Het gemoedelijke chalet Les P'tits Trappeurs ligt in het dorp Châtel, vlakbij de Barbossine/Petit Châtel stoeltjeslift (ca. 300 meter). Deze stoeltjeslift geeft je toegang tot het Zwitserse gedeelte van het Les Portes du Soleil skigebied, waar je richting Torgon of Morgins kunt skiën. Mocht je liever richting Avoriaz en Morzine willen gaan, dan kun je de gratis skibus nemen naar de Télécabine du Linga. Deze skibus vertrekt op ongeveer 150 meter van chalet Les P'tits Trappeurs en rijdt ca. elke 20 minuten.
Het gezellige centrum van Châtel is te vinden op ca. 1 km afstand. Je kunt hier terecht voor après-ski gelegenheden, vele restaurants, winkels en een supermarkt. Châtel beschikt over meerdere skischolen en voor de allerkleinsten is er Club Piou Piou en kinderopvang. Verder zijn er bij het dorp een aantal sledepistes te vinden en ook heeft het dorp een wellnesscentrum met overdekt zwembad. Op slechts 150 meter afstand van het chalet vind je een restaurant en winkel.
Chalet Les P'tits Trappeurs heeft o.a. een gezellige open haard in de woonkamer, gratis Wi-Fi, skiberging, balkon en een terras. Bij het chalet zijn gratis parkeerplaatsen (op ca. 20 meter afstand).

Boekingsinformatie

Ligging chalet les p'tits trappeurs - 23 personen

De ligging van "chalet les p'tits trappeurs - 23 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.