Chalet Emilie met buiten-whirlpool - 15 personen

0.9 / 10 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
15
Chalet.nl logo

Het charmante chalet Emilie ligt in het bekende wintersportdorp Châtel, op slechts 350 meter afstand van de Linga lift en de skischool. Deze lift brengt je direct naar het Linga/Pré-la-Joux skigebied, dat op zijn beurt weer aansluiting heeft op de bekende skidorpen Avoriaz en Morzine. Het centrum van Châtel ligt op ca. 2,5 km afstand van het chalet. De gratis skibus richting het centrum rijdt ca. elke 20 minuten, de halte is op ca. 350 meter gelegen, bij de Linga lift.
In het dorp vind je naast verschillende winkels en restaurants ook een supermarkt, skischolen, skiverhuur en kinderopvang. Na een dag op de pistes kun je bij diverse bars terecht voor een gezellige après-ski, maar je kunt ook een bezoek brengen aan het plaatselijke wellnesscentrum met overdekt zwembad. Châtel is niet alleen geliefd bij skiërs en snowboarders, maar ook bij langlaufers en wandelaars, die in de regio Portes du Soleil goede mogelijkheden aantreffen voor een heerlijke wintersportvakantie.
Na een lange dag in de sneeuw kun je in chalet Emilie heerlijk ontspannen in je eigen buiten-whirlpool. Verder beschikt dit ruime en gemoedelijke chalet o.a. over een fraaie houtkachel, internet (Wi-Fi) en een terras op het zuiden met een geweldig uitzicht op de omliggende bergen! Er is zowel overdekte parkeergelegenheid (voor twee auto's) als een parkeerplaats buiten aanwezig bij het chalet.

Boekingsinformatie

Ligging chalet emilie met buiten-whirlpool - 15 personen

De ligging van "chalet emilie met buiten-whirlpool - 15 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.