Chalet Casa Linga zondag t/m zondag - 10 personen


 
Deel deze accommodatie via:
10
Chalet.nl logo

In de sfeervolle plaats Châtel ligt chalet Casa. Dit mooie chalet bevindt zich op ca. 700 meter afstand van de Linga Telecabine, die je toegang geeft tot het veelzijdige Les Portes du Soleil skigebied. Het dorpscentrum, waar je o.a. terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen, winkels, restaurants en allerlei uitgaansgelegenheden, ligt op ca. 1,5 km afstand. De dichtstbijzijnde (kinder)skischool bevindt zich tegenover de Linga Telecabine. Er is een skibushalte gelegen op ca. 200 meter afstand. Met deze skibus, die ca. elke 20 minuten rijdt, kun je zowel naar de Linga Telecabine als naar het centrum.
Châtel vormt niet alleen voor skiërs en snowboarders, maar ook voor langlaufers en wandelaars een goede thuisbasis. Rondom het dorp ligt ca. 40 km aan wandelpaden en ook is er een mooi loipenetwerk. Kinderen kunnen in Châtel rodelen op diverse sledepistes.
Chalet Casa is een ruim chalet voor maximaal 10 personen, met een stijlvolle inrichting. In het chalet vind je o.a. een gezellige zithoek met open haard, wasruimte en skiberging met skischoenendroger. Ook kun je in het chalet gebruik maken van de Wi-Fi. Er is parkeergelegenheid aanwezig bij het chalet. Sneeuwkettingen worden aanbevolen.

Boekingsinformatie

Ligging chalet casa linga zondag t/m zondag - 10 personen

De ligging van "chalet casa linga zondag t/m zondag - 10 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.