Chalet du Linga - 15 personen


 
Deel deze accommodatie via:
15
Chalet.nl logo

Het vrijstaande chalet du Linga ligt in het wintersportdorp Châtel, ongeveer 500 meter verwijderd van de Télécabine du Linga. Vanuit het Linga/Pré-la-Joux gebied kun je twee kanten op in Les Portes du Soleil, namelijk richting Avoriaz/Morzine en richting Petit-Châtel/Zwitserland.
Binnen een straal van 500 meter van het chalet vind je enkele restaurants/bars en verschillende sportwinkels. Op ca. 150 meter afstand van het chalet vertrekt ongeveer elk kwartier een skibus naar het centrum van Châtel. Hier vind je naast een uitgebreid aanbod aan restaurants/bars en winkels ook voorzieningen als een supermarkt, kinderopvang, skischolen en een overdekt zwembad met wellnessfaciliteiten. Een grote Intermarché supermarkt ligt iets buiten het dorp, op ongeveer 3 km afstand van chalet du Linga.
Chalet du Linga is een ruim chalet dat plaats biedt voor groepen van maximaal 15 personen. Het chalet is o.a. voorzien van Wi-Fi en een skiberging met skischoenendrogers en alle slaapkamers hebben een eigen badkamer! Er is parkeergelegenheid voor ca. 10 auto’s bij het chalet.

Boekingsinformatie

Ligging chalet du linga - 15 personen

De ligging van "chalet du linga - 15 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.