Chalet Levanna Orientale - 12 personen

1.5 / 5 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
12
Chalet.nl logo

Chalet Levanna Orientale is een recent gebouwd (opening sinds december 2014) half vrijstaand chalet met een gunstige ligging in Les Deux Alpes">Les Deux Alpes. Het is direct aan chalet Levanna Occidentale, samen is het geschikt voor 26 personen.
Het chalet is gelegen bij de entree van het bruisende wintersport dorp Les Deux Alpes, op ongeveer 700 meter van het centrum. Vlak voor het chalet stopt een gratis skibus die je naar het centrum brengt.
De piste is gelegen op nog geen 50 meter van het chalet. Wanneer je via deze blauwe piste naar beneden skiet kom je op het punt terecht waar je kunt kiezen of je het grote skigebied van Les Deux Alpes in gaat met de 'Petite Aiguille' lift of dat je de 'Côte' skilft neemt het kleine skigebied in. De skischool is te vinden in het centrum van Les Deux Alpes.
Bij het chalet kunnen twee auto's parkeren. Ook beschikt het chalet over gratis Wi-Fi. Er is één zak openhaardhout inclusief.

Boekingsinformatie

Ligging chalet levanna orientale - 12 personen

De ligging van "chalet levanna orientale - 12 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.